https://www.youtube.com/watch?v=EzIRII0im_c
  • Boligbyggeri

28 almene boliger og erhvervsbyggeri i København S

https://www.youtube.com/watch?v=EzIRII0im_c

Med få hundrede meter til Danmarks største kollegie og bydelscentret, og få kilometer til både it-universitetet og Rådhuspladsen i København, ligger byggeriet meget attraktivt placeret for familier og for virksomheder med behov for byens nærhed.

Holmbladsgade er en del af områdeudviklingens spydspids, som giver hele kvarteret et løft, ligesom det er sket med andre Københavnske bydele igennem tiden.

Byggeriet består af  ca. 480 m2 butik/restauration i stueplan mod Holmbladsgade samt på hjørnet af Geislersgade. Ovenpå dette, samt i en længe hen langs Geislersgade, er der opført 3.000 m2 almene boliger i op til fem etager med terrasser, svalegange og altaner placeret strategisk rundt på facader og tagflader. I alt 28 almene boliger.

Fra bagsiden af byggeriet, er der udsigt til et attraktivt gårdmiljø, som indbyder til ophold. Kælderplan er ca. 800 m2 og indeholder 20 private parkeringspladser med rampe mod Geislersgade samt teknik-, affalds– og depotrum.

 

Se dronevideo for denne og mange flere referencer her.

Projektdetaljer

Adresse
Holmbladsgade 24-30
Geislersgade 2-6
2300 København S

Bygherre
Danske Funktionærers Boligselskab
og private bygherrer

Entreprisesum
Kr. 38,1 mio. almen
Kr. 8,5 mio. privat

Udførelsesperiode
2015-2017

Entreprisestørrelse
Bolig, 2953m²
Erhverv, 484m²
Kælder, 824m²

Energiklasse
2015

Entrepriseform
Hovedentreprise v.
Adsbøll Entreprise A/S

Ingeniør
Klaus Nielsen A/S

Arkitekt
KHS Arkitekter A/S

Rådgiver
Planlægningsfirmaet
Hans-Jørgen Bøgesø ApS

Kontakt

Ring eller skriv til os og hør, hvad vi kan gøre for dig. Vores altid konstruktive medarbejdere og eksperter står klar til at føre dig ordentligt fra start til slut.

loading