https://www.youtube.com/watch?v=3fure9YSdPU
  • Boligbyggeri

54 almene og private boliger samt erhverv i Fredericia centrum

https://www.youtube.com/watch?v=3fure9YSdPU

Frederikshuset er et af de første byggerier i den nye Fredericianske bydel Fredericia C, der har kvaliteter af at ligge ud til Lillebælts snoninger, med broerne i horisonten. Bydelen er opført som en kanalby, med inspiration tilbage i de oprindelige byplaner fra det 18. århundrede.

Frederikshuset er en karrébebyggelse med varierende facadeudtryk og niveauspring. I alt fordeler de 6800 m2 sig over 2 – 6 etager med en parkeringskælder under konstruktionen.

Byggeriets boliger fordeler sig på 13 ejerlejligheder og  41 almene boliger, hvoraf en andel ligger sydvendt ud til kanalen, og en andel ligger mod sidegaderne og det grønne gårdrum. Ejerlejlighederne er opført eksklusivt med store altaner og tagterrasser med udsigt til kanal og Lillebælt.

De 600 m2 erhverv ligger i to etager som hjørnekonstruktion med kontorformål. Der er direkte elevatoradgang til de cirka 1000 m2 parkeringskælder.

Alt i alt et meget attraktivt og til dels luksuriøst byggeri, som er banebrydende for bydelen og lokalområdets udvikling.

 

Se dronevideo for denne og mange flere referencer her.

Projektdetaljer

Adresse
Oldenborggade 46B
7000 Fredericia

Bygherre
Domea Futura Fredericia og private bygherrer.

Entreprisesum
Almen, kr. 42 mio.
Privat, kr. 26 mio.

Udførelsesperiode
2015-2017

Entreprisestørrelse
Bolig, 5200m²
Erhverv, 600m²
Kælder, 1000m²

Energiklasse
2015

Entrepriseform
Totalentreprise v.
Adsbøll Entreprise A/S

Ingeniør
Oluf Jørgensen A/S

Arkitekt
SAHL Arkitekter A/S

Kontakt

Ring eller skriv til os og hør, hvad vi kan gøre for dig. Vores altid konstruktive medarbejdere og eksperter står klar til at føre dig ordentligt fra start til slut.

loading