https://www.youtube.com/watch?v=lLS8TIMUJyQ
  • Boligbyggeri

228 private udlejningsboliger i Vejle

https://www.youtube.com/watch?v=lLS8TIMUJyQ

Projektet indeholder 228 nye to, tre og fire-værelsesboliger på Flegmade i Vejle og er meget attraktivt beliggende få hundrede meter fra Musikhuset, Byparken, campusområdet og gågaden.

De attraktive og moderne boliger lever op til PFAs kvalitetskrav, og er alle opført med gode altaner eller terrasser. To af boligerne er opført som iværksætterboliger, med aktiv facade mod de mange forbipasserende på Flegmade.

Byggeriet er formet omkring et grønt gårdrum, der indbyder til fællesskab, ophold og leg. Parkering er etableret på terræn på de bagvedliggende arealer og inkluderer bl.a. en delebilsordning.

Byggeriet fremstår med en bred variation af murede facader og detaljer. Karrébebyggelsen er opført i fire til seks etager – højest mod vejen. Alle boliger har niveaufri adgang og opfylder nyeste energikrav. Dette betyder et lavt varmeforbrug for ejendommens beboere.

Projektet bliver et betydeligt aktiv for området som første del af omdannelsen på Flegmade fra erhvervs- til boligområde.

Se dronevideoer for mange af vore referencer her.

Projektdetaljer

Adresse
Flegmade 18-20
7100 Vejle

Bygherre
PFA Boliger A/S

Udførelsesperiode
2018-2020

Entreprisestørrelse
18.245m²

Entrepriseform
Totalentreprise

Arkitekt
ÅRSTIDERNE ARKITEKTER

Ingeniør
RØNSLEV ApS

Kontakt

Ring eller skriv til os og hør, hvad vi kan gøre for dig. Vores altid konstruktive medarbejdere og eksperter står klar til at føre dig ordentligt fra start til slut.

loading