• Boligbyggeri

228 private kvalitetsboliger i Vejle

Projektet indeholder 228 nye to, tre og fire-værelsesboliger på Flegmade i Vejle meget attraktivt beliggende få hundrede meter fra Musikhuset, Byparken, campusområdet og gågaden.

De attraktive og moderne boliger lever op til PFA Pensions kvalitetskrav, og opføres alle med gode altaner eller terrasser. To af boligerne opføres som iværksætterboliger, med aktiv facade mod de mange forbipasserende på Flegmade.

Byggeriet formes omkring et grønt gårdrum, der indbyder til fællesskab, ophold og leg. Parkering etableres på terræn på de bagvedliggende arealer, og inkluderer bl.a. en delebilsordning.

Byggeriet er tegnet af Årstiderne Arkitekter og fremstår med en bred variation af murede facader og detaljer. Karrebebyggelsen opføres i fire til seks etager – højest mod vejen. Alle boliger har niveaufri adgang og opfylder nyeste energikrav. Dette betyder et lavt varmeforbrug for ejendommens beboere.

Projektet forventes at blive et betydeligt aktiv for området, som første del af omdannelsen på Flegmade fra erhvervs– til boligområde.

 

Se dronevideoer for mange af vore referencer her.

Projektdetaljer

Adresse
Flegmade 18-20
7100 Vejle

Bygherre
PFA Boliger A/S

Entreprisesum
Kr.  240 mio.

Entrepriseform
Totalentreprise

Udførelsesperiode
2018-2020

Entreprisestørrelse
18.245m²

Ingeniør
Rønslev ApS

Arkitekt
Årstiderne arkitekter

Kontakt

Ring eller skriv til os og hør, hvad vi kan gøre for dig. Vores altid konstruktive medarbejdere og eksperter står klar til at føre dig ordentligt fra start til slut.

loading