Erhvervsbyggeri

Hos Adsbøll Enterprise tager vi os gerne af dit erhvervsbyggeri, både som totalentreprise eller som en mindre del af processen. Vores mange års erfaring sikrer at vi går professionelt og ambitiøst til dit erhvervsbyggeri, renovering eller lignende.

I forbindelse med et erhvervsbyggeri kan vi tage os af forskellige dele af opgaven, herunder tilbyder vi blandt andet rådgivning, men også projektledelse. Vi er vant til at tage os af opgaver i mange forskellige størrelser, om det er renovering af facaden på et historisk hotel, et nyt domicil eller byggeri i industri, samt etablering af en helt ny bymidte eller et center. Vi har mange års erfaring inden for erhvervsbyggeri, og er altid i tæt kontakt med alle indblandede i byggeriet.

Nedenfor kan I læse mere om hvad vi som virksomhed kan tilbyde i forbindelse med erhvervsbyggeri.

Projektledelse

Hos Adsbøll kan vi som virksomhed sørge for projektledelse gennem hele byggeprocessen. Det sikrer at I får et sammenhængende byggeri i høj kvalitet, hvor vi bruger tiden på at skabe et byggeri der lever op til eller overgår jeres forventninger. Vi kan foretage projektledelse for byggerier indenfor mange forskellige erhverv, og varetager alt fra planlægning til eksekvering og styring af de forskellige parter.

Rådgivning og vejledning

Hos Adsbøll varetager vi rådgivning og kyndig vejledning i forbindelse med jeres byggeri. Vi kan som totalentreprise have et godt overblik over jeres projekt og hele byggeprocessen, også hvis der skulle opstå nye behov eller ændringer undervejs.

Vi går til ethvert projekt med stor samarbejdsvillighed, og former processen efter jeres tid, hvornår I ønsker at være færdige og den pris I ønsker. Derudover er vi også realistiske, hvilket er en vigtig del af et succesfuldt byggeri. Dette sikrer at der ikke opstår urealistiske forventninger og at alle parter er tilfredse med det færdige resultat.

Erhvervsbyggeri priser

Leder du efter en pris på dit erhvervsbyggeri? Så kontakt os gerne, så arbejder vi gerne på et

tilbud på projektledelse, projektering eller totalentreprise. Du kan både ringe eller skrive til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vi tilbyder også andre services end erhvervsbyggeri. Blandt andet har vi en afdeling der står for forskellige renoveringsprojekter – for eksempel facaderenoveringer, eller renovering af badeværelser på hoteller og lignende. Lige meget hvilket renoveringsprojekt du har, kan Adsbøll hjælpe dig med at opnå et resultat der bygger på kvalitet, erfaring og passion omkring byggeriet.

Vi har desuden en afdeling der tager sig af forskellige services og opgaver inden for murerarbejde og kloakservice. Det kan være forsikringssager, etablering af ny carport eller spildevandstilslutning- eller rensning. Læs mere om dette her.

 

Referencer

Vi viser gerne vores tidlige arbejde frem – vi er stolte af vores tidligere projekter, og derfor kan du se nogle af vores referencer her. Her finder du mange af vores tidligere projekter fra hele landet, hvor vi har haft projekter som lejlighedskomplekser, studieboliger, boligbyggeri, erhvervsbyggeri som børnehaver, centre, fitnesscentre, butikker og meget andet. Du kan også se nogle af vores tidligere renoveringer på hoteller, kroer og meget andet.

Kontakt

Ring eller skriv til os og hør, hvad vi kan gøre for dig. Vores altid konstruktive medarbejdere og eksperter står klar til at føre dig ordentligt fra start til slut.