Totalentreprenør

Hvad er totalentreprise? I forhold til at være hovedentreprenør, har en totalentreprenør ansvaret for hele byggeprojektet. Der findes flere forskellige entrepriseformer. Ved fagentreprise er det dig der har overblikket over hele dit byggeprojekt. Det er dig der skal hente diverse tilladelser, tilbud og sørge for at kontrakter og lignende bliver overholdt. Det er desuden dig der bliver tilskrevet ansvaret for byggeriet, og skal holde styr på de forskellige fagentreprenører, der står for forskellige dele af byggeriet. Har man er erfaring på området og et godt overblik kan man godt benytte sig af denne metode. Men er man ny på området, giver det god mening at vælge en hovedentreprenør eller totalentreprenør. Benytter man sig af fagentreprenører benytter man altså flere forskellige entreprenører til de forskellige opgaver.

Ved hovedentreprise er arbejdet delt op således at du beskæftiger dig med at indhente godkendelser og sørge for tegninger, projektbeskrivelser og lignende, mens en hovedentreprenør eller bygherre sørger for at styre underentreprenører og selve byggeriet, samt den økonomiske og budgetmæssige del.

I en totalentreprise skal du blot underskrive en kontrakt, og så tager en bygherre sig af hele projektet. Det betyder at du indgår en aftale, hvor du ikke selv skal indhente godkendelser, stå for økonomi og kontakte andre entreprenører. I totalentrepriser er hele projektet samlet og derfor er det lettere at have et samlet overblik.

 

Totalentreprise fra Adsbøll

Vælger du en totalentreprenør fra Adsbøll i Kolding til dit projekt, er du sikker på et samarbejde hvor kvalitet, erfaring og overblik er i fokus gennem hele processen. Vi vil gerne hjælpe vores kunder med at få opfyldt deres boligdrømme, og ved at økonomi spiller en stor rolle for mange. Vi hjælper med at finde den løsning, der fungerer bedst for alle parter.

Vi sikrer at du får den information du behøver for at kunne følge med i projektet, og har fokus på stor professionalisme, fra start til slut.

Fordelene ved at vælge en totalentreprenør er at du slipper for at skulle kontakte myndighederne og indhente godkendelser og tilladelser. Dette gælder også andre administrative opgaver, for eksempel kontrakt, koordinering af betalinger og lignende. Derudover får du professionelle arkitekter, ingeniører eller projektledere til at udarbejde diverse projektbeskrivelser og tegninger.

 

Tidligere projekter

Vi har en lang række projekter over hele Danmark bag os. Du er altid velkommen til at tage et kig på vores referencer, så du kan se vores sans for detalje og kvalitet. Det er vigtigt for os at samarbejde med alle indblandede parter, så dit byggeri lever op til dine forventninger.

Blandt vores referencer ser du alt fra mindre renoveringer til byggeri af boligblokke på flere tusind kvadratmeter og mange etager. Du kan se billeder af arbejdet undervejs, og hvordan processen skrider frem til det færdige resultat.

 

Kontakt os

Har du brug for en totalentreprenør til dit næste byggeri? Kontakt gerne Adsbøll, så ser vi frem til at høre om dit byggeprojekt, og hvordan vi kan hjælpe dig med at opfylde dine boligdrømme eller hjælpe med dit erhvervsbyggeri. Vi vender altid tilbage hurtigst muligt. Kontakt os gerne på enten telefon eller e-mail.

Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere om pris, betaling og lignende.

 

Andre services

Hos Adsbøll fungerer vi også som andet end hoved- eller totalentreprenør. Blandt andet har vi også afdelinger inden for service og renovering. I serviceafdelingen tager vi os blandt andet af murerarbejde og kloakarbejde. Det kan blandt andet være at du oplever revner i murværket eller at du ønsker at bygge ud. I forhold til kloakarbejde kan vores autoriserede kloakmestre tage sig af TV-inspektion af kloaksystemet, spore brud, samt foretage reparation, udbedring efter rotter og meget andet. Vær opmærksom på at vi foretager kloakarbejde både i privaten og i offentlige bygninger. Intet projekt er for småt eller stort til os.

Vi har også en afdeling der kan hjælpe dig med din næste renovering i dit hjem, virksomhed eller offentlige institution. I renoveringsopgaver er det vigtigt for os at samarbejde med alle indblandede, og samtidig sikre at eventuelle beboere ikke oplever gener i forbindelse med renoveringsarbejdet. Du kan læse meget mere om renovering og tidligere projekter her.

 

Mere om Adsbøll

Hos Adsbøll hjælper vi vores kunder igennem alle slags byggeprojekter både i og uden for byggebranchen. Vi er behjælpelige ved selv små renoveringer samt ved totalentrepriser, hvor vores professionelle medarbejdere samarbejder med dig og andre entreprenører. Vi tilsætter kvalitet og erfaring til dit projekt fra den første kontakt til dit byggeprojekt står færdigt ved aflevering. Du kan læse meget mere om Adsbøll og vores historie, her.

Kontakt

Ring eller skriv til os og hør, hvad vi kan gøre for dig. Vores altid konstruktive medarbejdere og eksperter står klar til at føre dig ordentligt fra start til slut.